Yritys

Konevaronen – Maanrakennuskalustoa ja lisälaitteita

Konevaronen Oy myy, ostaa ja maahantuo käytettyjä ja uusia maanrakennuskoneita ja niiden lisälaitteita. Yritys on perustettu jo vuonna 1983, ja ensimmäiset vuosikymmenet vierähtivät täysin koneurakoinnin parissa. 2000-luvun taitteen jälkeen toiminta alkoi muuttua konemyynti painotteiseksi, ja urakointia alettiin vähentää, kunnes se jäi vuosien saatossa pois kokonaan. Viimeinen kone astui myyntirivistöön työmaalta vuonna 2013. Urakointitaustan ansiosta ymmärrämme asiakkaiden tarpeet niin koneiden, kuin lisälaitteiden suhteen omakohtaisten kokemusten perusteella.

Erikoislisälaitteitamme ovat omasta KOVAX-tuotesarjastamme. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisesta raaka-aineesta:

  • Siipilumikauhat
  • Polanteenpoistokauhat
  • Nostopuomit
  • Ratapihakauhat kaivinkoneisiin

Saatavilla myös muita lisälaitteita useilta eri valmistajilta suoraan varastosta, mm. PMC kauhat kuormaajin ja kaivinkoneisiin, LS tasauskauhat ja trukkipiikit kuormaajiin, Drivex hiekoituskauhat ja SE trukkipiikit.

Mikäli sopivaa lisälaitetta ei löydy pihasta, hoidamme tilaustyönä. Toimimme yhteistyössä lähes kaikkien lisälaitteita ja palveluita tarjoavien tahojen kanssa ympäri Suomen, tarvitsit sitten Marttiinin pyörittäjää, tai Novatronin koneohjausjärjestelmää.

Katso video ja tutustu meihin!